CIGO Alkmaar
/

Aldewereld

 


Specialist in Rookvrije alternatieven.

IQOS - GLO

Wij hebben voldoende liquids op voorraad

die voldoen aan de door de overheid gestelde eisen.

Waaronder wegwerp vapes met verschillende tabaksmaken.


Vondelstraat 1
1813 AA   Alkmaar.
072-5404530

Bent u opzoek naar een elektronische sigaret? of  geleidelijk stoppen met roken?

Wij adviseren u graag.

 kom gerust eens kijken naar onze e-sigaretten merken en maak een keuze uit het type e-sigaret.

  • Verwarmen tabak, IQOS ? ILUMA. Bij sigaretten wordt de tabak verbrand, waardoor rook ontstaat. Dit apparaat verwarmt tabaksticks door middel van inductie in een elektronisch apparaat. Hierbij komt een nicotinedamp  en de smaak van tabak vrij, maar zonder verbrandingsproces.
  • Zo ervaart de gebruiker de echte smaak van tabak. Aangezien er geen verbranding plaats vindt, zijn as of vuur verleden tijd.
    Meer info? klik hier.

  • Wegwerp e-sigaret : Compacte kleine e-sigaretten die u weg kunt gooien na gebruik. meestal bestaan deze e-sigaretten uit 500 tot 800 puffs. 
  • Pod e-sigaret : Handmodel e-sigaret die bestaat uit een batterij en een losse gevulde pod of hervulbare pod. Een pod is als het ware een cartridge, mondstuk, coil in een.
  • Eenvoudige e-sigaret :  Bent u een beginnende damper of wil u beginnen met vapen dan zijn deze modellen de beste keuze voor u. De meeste van deze modellen werken eenvoudig met een vuurknop en zijn voorzien van coils die het effect van een echte sigaret nabootsen MTL "Mout to Long" en coils die een waterpijp effect na bootsen DL " Direct Long"
  • Ervaren e-sigaret : Deze e-sigaretten beschikken over een voltage en wattage regeling en zijn voorzien van krachtigere batterijen dan die van ervaren e-sigaretten waardoor ze langer meegaan.
  • Geavanceerde e-sigaret : Op zoek naar e-sigaretten die grote wolken geven waardoor de damp en smaak beleving nog intenser is dan zit u hier goed. De geavanceerde e-sigaretten zijn voorzien van vele instelling functies waardoor er met elke type soort coil gedampt kan worden en zo de juiste de e-liquid op de juiste voltage gedampt kan worden, waardoor de smaak het beste tot zijn recht komt.
  • Vaporizen, Bij vapen denken de meeste mensen aan de E-sigaret, maar met een vaporizer kun je ook droge kruiden verdampen.niet alleen kun je dan genieten van de effecten van bijvoorbeel cannabis of passiebloem, het is ook gezonder, doordat er geen schadelijke gassen vrijkomen zoals bij het roken. de planten worden namelijk niet verbrand, maar verdampt.


E-liquid kopen ? | Waar moet ik op letten ?

 

Bent u opzoek naar een e-liquid voor u e-sigaret ? Dan is het belangrijkste welke e-sigaret met bijhorende coils u heeft of wilt aanschaffen. De coils zijn de verdampers van de e-sigaret , deze verwarmen de e-liquid waardoor er zichtbare damp ontstaat. Er zijn twee soorten coils -1.0 coils en + 1.0 Ohm coils .
E liquid voor -1.0 coils en + 1.0 Ohm coils
Het verschil in deze twee soorten coils is de manier van dampen. Bij alle coils onder de 1.0 Ohm (-1.0 Ohm) dus bijvoorbeeld 0.3, 0.5 etc wordt de e-liquid gelijk over de longen dampt “ Direct Long” deze coils kunnen een hoger wattage aan en adviseren wij een e-liquid met een VG van 50 of boven de 50VG. Bij coils boven de 1.0 Ohm (+1.0 Ohm) bijvoorbeeld : 1.2, 1.6 etc gaat de damp eerst in de mond en kan daarna over de longen worden gedampt “Mouth to Long” dit bootst het effect van een traditionele sigaret na. Bij deze coils wordt een e-liquid geadviseerd met een PG van 50 of lager dan 50pg , deze liquids zijn wat dunner en worden hierdoor makkelijker door de +1.0 Ohm coils opgenomen. Bij elke liquid staat de PG/VG verhouding en bij elke coil en e-sigaret staan Ohm tekens zodat u precies ziet wat goede combinatie is.
Nicotine in de e-liquid ? 


Welk level past bij mij ?
Elke e liquid is verkrijgbaar met en zonder nicotine de volgende levels zijn de meest voorkomende bij e-liquids: Omg , 3mg, 6mg, 12mg, 18mg. In de 0mg zit geen nicotine. De 3mg kunt het beste vergelijken met een Light sigaret, 6 mg het best met een medium sigaret, 12mg met een normal en 18mg met een zware sigaret. Wij adviseren om per damp sessie 15 tot 20 trekjes te nemen om aan de nicotine behoefte te voldoen.


 

 


 
Kaart
Opbellen
E-mail